dr. Kovács Béla Sándor ügyvéd, Székesfehérvár

Székesfehérvári ügyvéd

   Üdvözlöm, és köszönöm megtisztelő érdeklődését!

     Ha jogi problémájának megoldásához van szüksége egy a hivatását klasszikus módon művelő ügyvéd segítségére, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.

  Szolgáltatásaimat nem korlátozom Fejér megyére, rendszeresen dolgozom Budapesten, Veszprém és Komárom-Esztergom megyékben is.

   Egyszerűbb ügyekben felvilágosítást, tanácsot akár ingyenesen (pro bono) is kaphat a honlapomon keresztül. Ha személyes konzultációt igényel, esetleg konkrét ügyben szeretne árajánlatot kérni, egy egyszerű űrlap kitöltésével azt is megteheti.

    Remélhetőleg hasznosnak fogja találni azt a néhány linket is, amelyben jogi szakmai oldalak, adatbázisok és portálok címeit gyűjtöttem össze.

  Igyekszem folyamatosan bővíteni a leggyakoribb jogi témájú kérdéseket illetve a rájuk adott válaszokat (GY.I.K.) tartalmazó rovatokat, és a közeljövőben tervezem elkészíteni a tanulságos, figyelemre méltó eseteket ismertető oldalakat.

Tisztelt Ügyfeleink!

2020. december 14. és 18. között csak telefonon és e-mailben vagyunk elérhetőek; 19. és január 1. között pedig az ügyfélszolgálat szünetel.

Áldott, békés karácsonyt, boldog új évet kívánunk!

dr. Kovács Béla Sándor ügyvéd

Kapcsolat

Székesfehérvár, Királykút ln. 22. 

Tel: +36-20/2242-194

E-mail: kbs@kbs-ugyved.hu

FMÜK 478