Székesfehérvári ügyvéd

   Üdvözlöm, és köszönöm megtisztelő érdeklődését!

     Ha jogi problémájának megoldásához van szüksége egy a hivatását klasszikus módon művelő ügyvéd segítségére, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.

  Szolgáltatásaimat nem korlátozom Fejér megyére, rendszeresen dolgozom Budapesten, Veszprém és Komárom-Esztergom megyékben is.

   Egyszerűbb ügyekben felvilágosítást, tanácsot akár ingyenesen (pro bono) is kaphat a honlapomon keresztül. Ha személyes konzultációt igényel, esetleg konkrét ügyben szeretne árajánlatot kérni, egy egyszerű űrlap kitöltésével azt is megteheti.

    Remélhetőleg hasznosnak fogja találni azt a néhány linket is, amelyben jogi szakmai oldalak, adatbázisok és portálok címeit gyűjtöttem össze.

  Igyekszem folyamatosan bővíteni a leggyakoribb jogi témájú kérdéseket illetve a rájuk adott válaszokat (GY.I.K.) tartalmazó rovatokat, és a közeljövőben tervezem elkészíteni a tanulságos, figyelemre méltó eseteket ismertető oldalakat.

                                        Tisztelt Ügyfeleink!

A december 16. és január 01. közötti időszakban az ügyfélfogadás szünetel, és telefonon sem vagyunk elérhetőek. Az elektronikus levelekre igyekszünk válaszolni.
     Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!

dr. Kovács Béla Sándor ügyvéd